3 Nisan 2021 Tarihli Toplantı Duyurusu ve Gündem Maddeleri

Değerli Galatasaraylılar,

Bildiğiniz gibi 3 Nisan 2021 günü Galatasaraylılar Derneği’nin Genel Kurulu Galatasaray Lisesi’nde yapılacak.
Aynı gün Galatasaray Topluluğu İşbirliği Toplantısını kısıtlı bir gündem ile gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

Tarih: 03 Nisan 2021, Cumartesi.
Toplantı sayısı: 195
Yer: Galatasaray Lisesi GSTIK Toplantı Salonu
Saat: 11h30-13h00

Toplantıya katılacak olan kurum temsilcilerinin bilgi vermesini önemle rica ediyorum.
Covid19 nedeniyle katılımcıların Okul’a girerken HES kodunu ibraz etmesi ve maske kullanmasının yasal zorunluluk olduğunu hatırlatırım.

Saygılarımla,

Iskender Çayla
Genel Sekreter

03 Nisan 2021 Tarihinde Yapılacak Olan “Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu”nun 195 sayılı Toplantısı ile ilgili

*************************************************************

-----------------

Başkanlık Divanının belirlenmesi,
(Başkan, 1 Başkan Vekili, 1 Sekreter, 1 Oy Toplama Memuru)

Gündemin tasvibe sunulması,

Bir önceki toplantı olan  16 Şubat 2021 tarihli toplantıyla ilgili bilgi verilmesi.

Galatasaray Eğitim Kurumları ile ilgili bilgi verilmesi.

Üye kuruluşların kendi faaliyetleri ile ilgili olarak Kurula sunacakları bilgilerin  yazılı veya sözlü olarak açıklanması,

Dilekler / Öneriler.