cheap nike nfl jerseys cheap jordans china cheap nhl jerseys louboutin outlet holidae-house discount MBT shoes mbt outlet mbt discount
Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu
  Haber / Duyuru

İç Yönetmelik
Protokol
Kuruluşlarımız
Forumlar
Kararlar
Erişim
Haber / Duyuru
GS Temel Değerler Bildirisi
CHARTE de Galatasaray
Üye Giriş
8 Haziran Cumartesi İşbirliği Kurulu Toplantısı | İğneli
Haberler ve Duyurular

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, 1 ve 2 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacak olan İşbirliği Kurulu toplantıları, Taksim’deki olaylar nedeniyle yapılamamış ve erteleme zorunluluğu doğmuştur.

Ertelenen mutat toplantımız, Sayın Rektörümüzle de mutabık kaldığımız veçhile ve kendisinin de katılımıyla  8 Haziran 2013 Cumartesi günü saat: 10.00’da İşbirliği Kurulu toplantı salonunda yapılacaktır. Bu toplantıda gündemde de yer alan “Galatasaray Üniversitesi’ndeki Yangın” konusu da etraflıca görüşülecektir.

Sayın Üyemiz,

Sayın Üyelerimizin Başkan veya temsilcilerinin bu önemli toplantıya teşriflerini önemle rica ederim.

Saygılarımla

Türker ARSLAN

Okunma : 794 | Geri

Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu © 2018 - info@gsisbirligi.org - tasarım/yazılım portakal/linepost v143